Saturday, 2 April 2011

CINTA DAN SAYANG... hmmmmm.

Cinta dan sayang... kata2 yang sering diungkapkan oleh si jejaka kepada gadis yang disukai @ dicintai @ apa2 la korg nak katakan la... susah jgk nak bezakan dua2 kata ni sbb even dalam english pun sayang n cinta is said as love... saya sayng awak N saya cinta awak = I LOVE YOU.. aku da dgr byk geng2 aku dulu2 ckp, i love u sana, i love u sini la end up x sampai seminggu, da clash... jd, apa maksudnya di situ??? adakah apa yang disebut 2 itu hanya satu ungkapan mainan atau 1 ungkapan yang lahir dari hati?? hmmmm.. bg aku la, semua cinta lahir dari perasaan sayang..... tp x semua sayang itu bisa menjadi cinta.. sayang 2 relatif sangat... ibu syg anak dia, org sacrifice diri sbb sygkan kawan dia (x penah dgr lg la kan tp mana la tau kan hahahah.. ) dan dll.. byk je yang mampu merubah sayang 2 menjadi cinta n kita pun bole nmpk keadaan yang ble merubah 2 bergantung pada hati seseorng 2 sendiri... (mcm da lari topic je tp owh well hahah).
jd, kepada semua kaki kape yang suka kapel-clash ni, pkla ye sbb, ni perasaan owg yang ko main kan ni, ingat x semua bole recover balik lps kena main mcm 2. silap ari bulan, korng lak yang jadi mangsa in future... :)


cuba tgk gambar bwah ni, tidus n yuna kawan je kot, end up fall in love ni bru namanya cinta sejati. hak4 :P.... 

4 comments:

  1. ni khas untuk yeap chen pan.. :)

    ReplyDelete
  2. amboi3.. tu diaaa.. blog cerita pasal cinta bohh.. tak main dahh..

    ReplyDelete
  3. hey mr. kruger yg macho(dr nme) hahaha.. bile update blog??

    ReplyDelete